Известие

Collapse
No announcement yet.

Имам вапрос за педала на съединителя нещо скарца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

И моя скърцаше един ден и се оказа, че "спортния" накрайник, който е допълнително монтиран на педала преискърцва. Поразместих го и се оправи

Comment

Какъв е този "спортния" накрайник ???
      === Alfa Romeo 146 1.3 - Boxer 1996 г. ===

Comment

Абе тия железата дето си ги слагаш да ти изглежда спортно колата

Comment

Скърцащият педал си е кофти работа и за това ще споделя,как аз реших проблема.Пръскането със спрей за ръжда го оправяше за около седмица.Положението малко се подобри,когато започнах да използвям спрей грес за пищови и мотоциклетни вериги.Около половин година нещо ми се мотаеше в главата и се сетих за една стара технология за справяне със скърцането.Просто свалих пластмасовите втулки и добре ги надрах там,където лагерува оста на педала.От две години не ми е проскърцало.Тази "технология" използвам и за скърцащите части по таблото.
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

И моят скърца от време на време , не постоянно ...
            Хиляда триста петдесет и един кубически сантиметра сърце ...

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa Покажи съобщение
              е па смажете си пружините на педала,бре!
              хахахахах опри мене се маже добре със спирачна течност най редовно и не му оставая време да скърца
              alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Working...
              X